• English
  • Français
  • Nederlands

Deel ook uw ervaring:  klik hier

Gracias Lisette por enseñarnos tu ciudad, nos vamos con un bonito recuerdo de ti y de tu ciudad, una pena no tener mas dias para seguir conociendola
Mada - 1-01-1970
Greeter: Lisette


Ontdek al de herinneringen: klik hier

Brussel Greeters

... heten u welkom!

Ervaar de Brusselse gastvrijheid en val van de ene wijk in de andere… Je proeft van de lekkerste chocolade en bieren, luistert naar anekdotes en weetjes over Brussel, verteld door enthousiaste, sympathieke Brusselaars die je op sleeptouw nemen in 'hun' stad.

Ontdek Brussel met een Greeter, in één van de 9 talen.
 
Deze gepassioneerde inwoners van Brussel ontvangen je voor een paar uur tijdens je bezoek en laten je Brussel door hun ogen zien. Ze verwelkomen je met open armen en laten je genieten van het typische Brussel, haar wijken, aparte sfeer en unieke plekjes!
 
Het Brussels Greeters-netwerk is een gratis dienst vanuit de participerend toerisme (waarbij toerisme wordt gezien als een kanaal voor multiculturele uitwisseling en verrijking voor bezoekers én inwoners) en werkt uitsluitend met enthousiaste vrijwilligers. Het netwerk wordt gecoördineerd door visit.brussels en sluit helemaal aan bij de opdracht van de vereniging: bezoekers verwelkomen en meevoeren op ontdekkingsreis door de stad.

Kernwaarde van de Greeters.